Vol vendre el seu immoble? llogar-lo? Nosaltres ho fem per vostè

Cerca

La teva cerca: · EN VENDA

89743 - Parking LLEIDA - PARDINYAS - PSAJE SAN JERONIMO

  • EN VENDA
  • Ref.: 89743
  • Provincia: LLEIDA
  • Població: LLEIDA
  • Situació: PARDINYAS - PSAJE SAN JERONIMO
  • Superfície: 15 m²
  • Preu: 21000€

Descripció

PARINYAS - PASSATJE SANT JERONI, Superf. 15 m², 1 places, ww.finquesbesora.com TEL 600336632.

Plànol de situació

Finançament

Aquest càlcul de finançament és aproximat (no es té en compte ni despesses d'entrada, ni impostos, ni possibles amortitzacions, entrades, etc.)

Vull rebre més informació

Si vol rebre més informació d'aquest immoble pot contactar amb nosaltres a través de l'apartat contacte, al telèfon 600 336 632 o pot utilitzar el següent formulari:

Les dades introduïdes no seran emmagatzemades, sols s'usaran per a enviar-li més informació com vostè solicita, per així necessitarem el seu nom i el seu telèfon. Si escriu el seu email li enviarem una còpia del missatge creat automaticament al primer el botó Enviar.

Recomanar a un amic

Les dades introduïdes no seran emmagatzemades, sols s'usaran de manera automàtica per enviar el detall d'aquest immoble a l'adreça d'email facilitada.

© 2008 - 2018 Finques Besora · Av. Blondel 54, 1º 2ª · 25002 Lleida · 600 336 632

Pisos lleida, locales lleida, viviendas lleida, apartamentos lleida. Finques Besora, es una empresa de servicios inmobiliarios en lleida. Le ofrecemos nuestros servicios, gestionándole la comercialización de la venta y alquiler en lleida, de sus inmuebles, pisos, apartamentos, casas adosadas, casas pareadas, chalets, parcelas, torres, masias. Obra nueva y segundamano. Lleida, compra, venta, alquiler, alquilar, comprar, casa, piso, chalet, apartamento