Qui som: Qui som, què fem, la nostra filosofia

Finques Besora, és una empresa de serveis immobiliaris a lleida.

La nostra prioritat és la satisfacció i confiança dels nostres clients, amb l'únic objectiu d'ajudar-los posem a la seva disposició la nostra experiència i professionalitat, per donar-los un servei personalitzat segons les necessitats dels nostres clients.

Li oferim els nostres serveis, gestionándole la comercialització de la venda, lloguer, o traspàs del seu immoble o solar.

Disposem d'immobles en venda i lloguer d'obra nova, i segona mà:

Pisos, Apartaments, Àtics duplex, cases adossades, cases aparellades, xalets, locals, naus, finques, parcel·les, solars.

La comercialització de qualsevol propietat immobiliària a través de Finques Besora ofereix als nostres clients la tranquil·litat d'estar en bones mans i el saber que es treballa amb serietat i fermesa.

www.finquesbesora.com

www.pisosenlleida.com

info@finquesbesora.com

© 2008 - 2018 Finques Besora · Av. Blondel 54, 1º 2ª · 25002 Lleida · 600 336 632

Pisos lleida, locales lleida, viviendas lleida, apartamentos lleida. Finques Besora, es una empresa de servicios inmobiliarios en lleida. Le ofrecemos nuestros servicios, gestionándole la comercialización de la venta y alquiler en lleida, de sus inmuebles, pisos, apartamentos, casas adosadas, casas pareadas, chalets, parcelas, torres, masias. Obra nueva y segundamano. Lleida, compra, venta, alquiler, alquilar, comprar, casa, piso, chalet, apartamento